Tio kronor fattigare

Nu har jag fått mina första biblioteksböter! Vi var sjuka här hemma i tre veckor på raken (influensa, influensa, vinterkräksjuka, feber, förkylning) och kom helt enkelt inte iväg. Å andra sidan har jag gratis läst 10 böcker från biblioteket. Vilken fantastisk service bibliotek är!


Kommentarer
Postat av: Anna S

Åh wow, första biblioteksbötern?

Jag vågar inte tänka på hur mycket böter jag betalat genom åren, vilket är lite pinsamt när jag numera pluggar till bibliotekarie. Fast jag skyller på att det oftast gäller kurslitteratur, som inte alltid hinner återlämnas när man är mitt i en tentaperiod.

Postat av: Karin

Krya på er!kram

2009-02-19 @ 13:05:35
URL: http://kahlokahlo.bloggagratis.se
Postat av: Eva

Javisst är biblioteket fantastiskt!!! Fast jag har nog betalat betydligt mer än 5 kr. Det är mycket bättre numera när man kan få epost-påminnelse. Fast jag drog på mig en skuld ändå för ett tag sedan då jag valde att behålla boken så jag kunde få läsa ut den. Det gick inte att låna om de eftersom det var snabblån.

2009-02-19 @ 20:44:04
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Johanna/bokidioten

Eumm... det är inte mina första böter någonsin. Snarare är min förmåga att dra på mig böter en orsak till att jag undvikit bibliotek ett bra tag. Men nu gör jag ett nytt försök och - även om det blir lite böter ibland är det så värt det. K, tack för omtanken!

2009-02-20 @ 10:12:36
URL: http://www.bokidioten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback